2018

CMMC informationsblad 2018

Hej Medlemmar.

Kvällsträffarna på Kronetorps mölla kommer vi att utöka till varje torsdag (med vissa undantag te.x.
vid påsk) Ändrat är också att klubben bjuder på kaffe/the och ”torr kaka” Det kommer att finnas något matigare (te.x. Korv m bröd/ Varm macka / Våffla ) till självkostnadspris och egen arbetsinsats. Vi hoppas på att fler ska hitta till våra kvällsträffar på Torsdagar kl 17.30–(minst 20.00).
Vår veteranmarknaden i Degeberga och har fått en stor plats i våra medlemars och fordonskulturens hjärta. Vi jobbar ständigt med förbättringar för att ni ska ha en trevlig dag. Tokrallyt med Waggonrallyt på besök körs 2018 från Rosenhagen Anderslöv. Önskemålet att pila körsträckan på Tokrallyt har vi givetvis hörsammat.
Mitt i sommaren så finns vi även på Kronetorpsmölla 1 Juli under Mölledagen där föreningar i Burlöv visar upp sig.
Årets VeteranMoped på Kronetorps mölla i Arlöv är stående även i år.
Och givetvis även CMMC´s Nostalgidag 2018.
Halvårs möte blir årets ärtsoppa. Tid och plats ännu ej klart.

Med dessa rader avslutar jag och säger välkomna
(nya o gamla eller blivande medlemmar & vänner)

Sekreteraren för CMMC

Tokrallyt/Waggonrallyt 19 Maj 2018, lite information om vad som ska hända.

Tokrallyt: Start och målgång Anderslöv Rosenhagen.
Samling från 10.00, start 11.00 målgång efter 13.15 ses du som utom tävlan.
Startavgift 60 kronor.
I startavgiften ingår en grilltallrik bestående av potatissallad, karré, sås grönsallad, bit majskolv och en läsk eller vatten, kaffe och småkaka.

Waggonrallyt: Start Kroneteorpsmölla Arlöv och målgång Anderslöv Rosenhagen. Samling från 10.00 och start 11.00 målgång efter 13.15 ses du som utom tävlan. Waggonrallyt är i år en körning till en plats eller koordinat som du tar dig till efter eget huvud eller så får du en förslagen väg vid start. När du når platsen/koordinaten ska du lösa en uppgift. Efter det ska du ta dig till Anderslöv Rosenhagen.
Start avgift 60 kronor.
I startavgiften ingår grilltallrik bestående av potatissallad, karré, sås, grönsallad, bit majskolv och en läsk eller vatten, kaffe och småkaka.
Välkomna

Top
Loading...