CMMC informationsblad augusti 2016

CMMC informationsblad augusti 2016

Hej Medlemmar.

Halva säsongen har nu passerat och kvällsträffarna på Kronetorps mölla kommer vi att återuppta under hösten. Vi hoppas på att fler ska hitta till vår fika och korvkväll som är torsdagkvällar. Vår veteranmarknaden firade 10 år i Degeberga och har fått en stor plats i våra medlemars och fordonskulturens hjärta. Vi jobbar ständigt med förbättringar för att ni ska ha en trevlig dag. Tokrallyt med Waggonrallyt på besök kördes från Kronetorpsmölla och vi är glada att så många kom. Önskemålet att pila körsträckan på Tokrallyt har vi givetvis hörsammat till nästa säsong. Även Waggonrallyt kommer vi att köra nästa säsong.

Men det finns fler aktiviteter kvar i år, söndagen 28 augusti mellan 12.00-15.00 är det Årets VeteranMoped på Kronetorps mölla i Arlöv.

Ur programmet.

Rösta på din favoritmoped utan några som helst kriterier.

Kom och ställ ut din moped, ärofulla priser till Första, andra och tredje pristagaren.

Gå tipsrunda på plats, frågor om Arlöv från förr och musikåret 1966.

Vi hyllar musikåret 1966 genom att spela 50 år gammal musik, riktig nostalgimusik bjuds det på från dåtidens topplistor.

Staffan Olander och Ulf Clarén säljer och signerar boken om epoken Radio Syd.

Lägg från 66, bläddra med varsam hand i tidningen sydsvenskan från 1966.

 

För 8e året i rad presenterar vi CMMC Nostalgidag med knuttar, spättor och mods på Arlövs Teater den 24 september.

Ur programmet.

Nostalgi kortege genom vårat motor Malmö, för motorcyklar, 20 år gamla eller äldre, samling Beijerspark 10.30 avfärd 11.00.

Nostalgi kortege genom vårat motor Malmö, för scooters och mopeder 20 år eller äldre, samling 10.30 på Drottningtorget avfärd strax efter 11.00 när Motorcyklarna passerar.

Stopp på Stortorget, kortegen avslutas på Arlövs Teater.

Folkets val i klasserna motorcykel, scooter, moped och bäst tidsenlig klädsel man och kvinna, utställarnas val.

CMMC hyllar musik året 1966 med trubadur som spelar låtar från detta fantastiska musikår.

På begäran Rock´n’ Roll Quartet fjolårets succés nu med ståbas. Kanske med någon gästartist.

Det finns som vanligt fik med kaffe och kakor och CMMC ’s korvvagn med smal kokt korv. Läsk och Tjock grillad korv serveras givetvis också. Vi hoppas som vanligt på stor uppslutning, kom gärna i tidsenlig klädsel från tiden då det begav sig, 50-60-70 tal.

Det är även dags med anmälan till årets ärtsoppa, torsdag 20 oktober klockan 18.30 på Kronetorps mölla. Det är först till kvarn som gäller, begränsat antal platser. Anmälan på info@cmmc.se anmäler du fler än dig själv glöm inte att skriva alla personers namn på din anmälan.

Torsdagsträffarna på Kronetorps Mölla, sista torsdagen i månaden. 29/9, 27/10, 24/11, 26/1, 23/2, 30/3, 27/4. Mellan 17.30-19.00. Varmt välkomna.

 

Välkomna

Ordis Johan

åretsveteranmoped2016

 

nostalgidag2016

Top
Loading...